Monsterboard trekt nieuwe B2B marketeer aan

Anela Kadric (28) is gestart als B2B marketeer bij Monsterboard Nederland. Zij was al werkzaam bij het recruitment platform in de rol van e-Commerce specialist en maakt hiermee de overstap naar Marketing. In haar functie wordt zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van alle marketingactiviteiten voor de zakelijke markt, die met name gericht zijn op werkgevers. Kadric zal zich bezig houden met het realiseren van campagnes en activiteiten op het gebied van acquisitie, behoud en cross-sell én het vermarkten van nieuwe producten en proposities. Ook verzorgt ze de planning van events, promoties en sponsoractiviteiten.

Gian Zandonà: Managing Director van Monsterboard: “Anela heeft veel kennis en affiniteit met online én marketing, twee begrippen die je niet meer los van elkaar kunt zien. Wij zijn dan ook blij dat zij deze nieuwe uitdaging wilde aangrijpen. Het feit dat zij al bekend is met onze organisatie, is verder ook een grote pré.”

 

Over Monsterboard

Over Monsterboard
Monsterboard is onderdeel van Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW). Monster is al ruim 20 jaar wereldwijd actief in meer dan 40 landen en marktleider in het succesvol verbinden van mensen en bedrijven om ze te helpen aan een betere baan of het beste talent.

Monsterboard is pionier in de recruitmentindustrie met geavanceerde technologie in carrièremanagement, recruitment en talentmanagement en biedt een breed scala intelligente, digitale, sociale en mobiele oplossingen aan.

berichten