CarrièreMonsters slaan hun slag tijdens Mud Masters

Carrièresite Monsterboard helpt met JobShop werkzoekenden ter plaatse aan passende vacature

24 FEBRUARI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Monsterboard zoekt voor deelnemers en supporters van Mud Masters een nieuwe baan tijdens een ‘JobShop’-sessie. Tijdens de maart-editie van het uitdagende hindernisparcours biedt de carrièresite zijn expertise ‘live’ aan.

Monsterboard zoekt voor deelnemers en supporters van Mud Masters een nieuwe baan tijdens een ‘JobShop’-sessie. Tijdens de maart-editie van het uitdagende hindernisparcours biedt de carrièresite zijn expertise ‘live’ aan. Terwijl werkzoekenden enkele Mud Masters-hindernissen te lijf gaan bij de stand van Monsterboard, wordt voor hen persoonlijk een passende de baan gezocht. De online JobShop-sessies van Monsterboard zijn populair en trokken eerder al honderden young professionals. Dit is de eerste keer dat deze JobShop tijdens Mud Masters plaatsvindt.

Bijna 300 geïnteresseerden deden in februari mee aan de online JobShop die Monsterboard via zijn Facebookpagina organiseerde. Daarbij werden alle aanvragen persoonlijk door Monsterboard beantwoord met een vacature die perfect aansloot bij de wensen van de werkzoekende. Vanwege het grote succes van deze online banenmarkt, organiseert de carrièresite op het terrein van Mud Masters een live variant van de JobShop.

Deelnemers of supporters van Mud Masters kunnen op de stand van Monsterboard de obstakels op het mini-Mud-Masters-parcours afleggen. Ondertussen zoekt het carrièreteam vacatures voor deze Mud Monsters. Door gebruik te maken van het geavanceerde zoeksysteem op Monsterboard, doen ze er alles aan om een passende baan te vinden. Na het afleggen van hindernissen zoals de monkey bars en great wall, ligt er een passende vacature voor hen klaar.

Overwin obstakels, ook in je carrière
Het is de tweede keer dat Monsterboard partner is van Mud Masters, de grootste obstacle run ter wereld. “Wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging, stelt zichzelf een doel voor ogen. En échte Monsters laten dit niet los voordat het is bereikt, ongeacht welke obstakels zij onderweg tegenkomen”, zegt Gian Zandonà, managing director van Monsterboard. “Die obstakels neem je, overwin je en je kunt trots zijn op het pad dat je afgelegd hebt. Soms neem je ze alleen, soms helpen mensen je een handje en soms moet je om hulp vragen of iets twee keer proberen voordat het lukt. Dit geldt zowel in je carrière als voor de run van Mud Masters.”

Over de JobShop
Meer informatie over de JobShop tijdens Mud Masters is te vinden op de site van Monsterboard. Geïnteresseerden kunnen op 5 en 6 maart tussen 11u en 15u langskomen en het carrièreteam van Monsterboard laten zoeken naar hun droomvacature. Deelname aan de JobShop is gratis en de stand van Monsterboard is vrij toegankelijk op het EXPO-terrein Haarlemmermeer.
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Monsterboard

Over Monsterboard
Monsterboard is onderdeel van Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW). Monster is al ruim 20 jaar wereldwijd actief in meer dan 40 landen en marktleider in het succesvol verbinden van mensen en bedrijven om ze te helpen aan een betere baan of het beste talent.

Monsterboard is pionier in de recruitmentindustrie met geavanceerde technologie in carrièremanagement, recruitment en talentmanagement en biedt een breed scala intelligente, digitale, sociale en mobiele oplossingen aan.

berichten