Monsterboard breidt bereik Social Job Ads uit met Facebook

Succesvolle social recruitment oplossing van Monsterboard naast Twitter nu ook op ’s werelds grootste sociale platform

Carrièreplatform Monsterboard breidt het Social Job Advertising pakket vandaag uit met Facebook. Sinds juli 2015 is het al mogelijk om via Monsterboard vacatures zeer gericht te verspreiden op Twitter. Nu maakt Monsterboard dit ook mogelijk voor Facebook waardoor het relevante bereik van vacatures flink toeneemt. Met Monster Social Job Ads worden vacatures getoond aan zowel actieve als passieve werkzoekenden op Facebook en Twitter. Door intelligente technologie worden vacatures alleen getoond aan mensen voor wie ze echt relevant zijn.

Met de Social Job Ads van Monsterboard kunnen werkgevers gericht vacatures verspreiden onder 9,6 miljoen actieve gebruikers op Facebook en 2,6 miljoen gebruikers op Twitter. De Monster Social Job Ads worden automatisch opgemaakt en door middel van unieke targeting getoond aan mensen op Twitter en Facebook voor wie de advertentie echt interessant is. Monsterboard gebruikt daarvoor een aantal bronnen: de eigen Monsterboard CV database, geaggregeerde professionele data van meer dan 100 openbare sociale bronnen en als laatste de data van Facebook en Twitter zelf.

Social recruitment op een hoger niveau

“Na de introductie van Monster Social Job Ads voor Twitter vorig jaar, bleek er direct veel belangstelling te zijn. Inmiddels hebben in Nederland meer dan 250 werkgevers gekozen voor deze oplossing. Wij geloven er sterk in dat de toekomst van online recruitment ligt in het vinden van het juiste talent, waar dit zich ook bevindt. De toevoeging van Facebook aan Monster Social Job Ads helpt werkgevers om nog meer geschikte kandidaten aan te trekken via ons netwerk”, aldus Gian Zandonà, managing director van Monsterboard. “Deze oplossing is volledig geautomatiseerd en neemt recruiters veel werk uit handen. Intelligente targeting zorgt ervoor dat zij snel en eenvoudig de juiste mensen bereiken en tegelijkertijd hun social presence vergroten.”

Na een eenmalige installatie wordt een vacature op Monsterboard of op de eigen website van de werkgever, automatisch omgezet in een opvallende social media campagne. De Social Job Ad bevat onder andere de bedrijfsnaam, functietitel en –omschrijving, gevraagde skills en een salarisindicatie. Via de ‘bekijk nu’ button kunnen mensen direct de vacatures bekijken. De advertenties zijn ook geschikt voor de mobiele Twitter- en Facebook apps.

Download PDF
Download PDF
Over Monsterboard

Over Monsterboard
Monsterboard is onderdeel van Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW). Monster is al ruim 20 jaar wereldwijd actief in meer dan 40 landen en marktleider in het succesvol verbinden van mensen en bedrijven om ze te helpen aan een betere baan of het beste talent.

Monsterboard is pionier in de recruitmentindustrie met geavanceerde technologie in carrièremanagement, recruitment en talentmanagement en biedt een breed scala intelligente, digitale, sociale en mobiele oplossingen aan.

berichten