Monsterboard en NU.nl bundelen krachten

09 DECEMBER 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
Carrièrewebsite Monsterboard.nl en mediabedrijf Sanoma, eigenaar van NU.nl, kondigen vandaag een samenwerking aan waarbij de vacatures van Monsterboard ook op NUwerk.nl, de vacaturepagina van NU.nl te vinden zullen zijn.

Hiermee vergroot Monsterboard in één klap haar bereik en NU.nl biedt bezoekers op haar plaats meer vacatures op NUwerk. De twee sterke online merken bieden hiermee zowel werkzoekenden als werkgevers extra toegevoegde waarde.

“Wij zoeken altijd naar manieren om onze klanten toegang te geven tot het beste talent. NU.nl is de grootste nieuwssite van Nederland. Met deze samenwerking creëren we een groter bereik van onze vacatures en daarmee vergroten we substantieel de vijver van talenten voor onze klanten”, aldus Gian Zandonà, Managing Director bij Monsterboard. “Voor werkzoekenden betekent het direct toegang tot interessante banen in een online omgeving waar ze zich toch al met grote regelmaat bevinden.”

De samenwerking met NU.nl resulteert in het publiceren van de Monsterboardvacatures op de vacaturepagina van NU.nl, NUwerk.nl. Vacatures van Monsterboard hebben zo een groter bereik, tevens hebben werkgevers toegang tot een bredere doelgroep en betere prestaties van vacatures. Werkzoekenden kunnen direct binnen de omgeving van NU.nl gebruikmaken van de geavanceerde, gebruiksvriendelijke diensten en producten van carrièresite Monsterboard. Ook wordt de mobiele ervaring van NUwerk verbeterd, doordat de pagina geoptimaliseerd wordt voor mobiel gebruik. De samenwerking gaat 1 februari 2015 van start.

“Monsterboard is een grootheid in de vacaturebranche. Door hun krachten met ons bereik te combineren willen wij NUwerk naar een hoger niveau tillen. Hier profiteren zowel werkzoekende NU.nl bezoekers als werkgevers (aanbieders) van mee”, aldus Joost Bon, Uitgever NU.nl bij Sanoma.

Download PDF
Download PDF
Over Monsterboard

Over Monsterboard
Monsterboard is onderdeel van Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW). Monster is al ruim 20 jaar wereldwijd actief in meer dan 40 landen en marktleider in het succesvol verbinden van mensen en bedrijven om ze te helpen aan een betere baan of het beste talent.

Monsterboard is pionier in de recruitmentindustrie met geavanceerde technologie in carrièremanagement, recruitment en talentmanagement en biedt een breed scala intelligente, digitale, sociale en mobiele oplossingen aan.

berichten