Monsterboard lanceert carrièreplatforms voor ICT en Techniek

22 JANUARI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Vandaag start Monsterboard met twee nieuwe platforms voor werkgevers en werknemers in de ICTen Techniek sector.

Deze niche sites voldoen aan de behoefte van veel werkzoekenden aan carrière-advies en informatie toegespitst op het eigen vakgebied. Mensen die actief op zoek zijn naar een baan kunnen zo gemakkelijk aan de slag met voor hen relevante tips, maar ook werknemers die niet actief op zoek zijn, lezen graag carrièregericht nieuws. Aan de andere kant zijn werkgevers geïnteresseerd in een platform waar deze specifieke - vaak schaarse - profielen binnen hun branche bij elkaar komen. Dat geldt zeker in de sectoren ICT en Techniek, waarmee Monsterboard nu dus de spits afbijt. Met berichten, artikelen, tips, voorbeeld cv’s, interviews met aansprekende bedrijven en salarisinformatie geven de sites informatie over carrières, functies en economische ontwikkelingen in de sector. Uiteraard is er ook een actueel overzicht van vacatures.

Gian Zandonà, Managing Director bij Monsterboard in Nederland, verwacht met deze niche sites in te spelen op de behoefte uit de markt. “We denken dat we met ICT en Techniek een logische eerste stap maken. In die sectoren is een enorme behoefte aan initiatieven die leiden tot succesvolle connecties tussen bedrijven en arbeidsmarkt. Als de sites gaan brengen wat we denken zullen er zeker platforms voor andere sectoren volgen”.

De URL’s van de nieuwe sites: http://www.monsterboard.nl/icten http://www.monsterboard.nl/techniek

Download PDF
Download PDF
Over Monsterboard

Over Monsterboard
Monsterboard is onderdeel van Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW). Monster is al ruim 20 jaar wereldwijd actief in meer dan 40 landen en marktleider in het succesvol verbinden van mensen en bedrijven om ze te helpen aan een betere baan of het beste talent.

Monsterboard is pionier in de recruitmentindustrie met geavanceerde technologie in carrièremanagement, recruitment en talentmanagement en biedt een breed scala intelligente, digitale, sociale en mobiele oplossingen aan.

berichten